Om Studio BO 


 

Studio BO 1140 starta opp hausten 2016 i eit naust på Giske.Tidleg hadde eg ein visjon om å skape noko fra bunnen av, lage produkt med god kvalitet som folk kunne ha nytte av i lang tid. Det ble naturlig å starte opp med porselen, fordi dette var ein draum eg hadde bore på ei stund.

Eg er så heldig å bu og arbeide på denne vakre sagaøya Giske, her kor dei mektige arnungane med nær kontakt til heilag Olav budde for ca 1000 år tilbake i tid.

 

Øya ligg vakkert til ut i havgapet, her har vi eit fantastisk lys, og ved heldige stunder eit magisk nordlys som ein bare må oppleve. Den rike historia til øya og den vakre naturen rundt bidrar til kreativitet og reflekterest i produktene mine.

Min visjon er å arbeide med hjertet og skape unike handlaga produkter av høg kvalitet med lang varighet til bruk og glede for mine kunder.

Eg er frå Valderøya og er utdanna adjunkt, og har har grunnfag kunst og handverk med fordjupning i leire frå Høgskulen i Volda. Jeg arbeider i skulen, og har i mange år undervist i kunst og handverk m.m.

Eg bruker mykje av min fritid på design og utvikling av nye produkter. 

 Fortida, det magiske lyset, og det åpne landskapet ut mot det mektige havet gir inspirasjon til både fargevalg og former som gjenspeiler seg i mine produkt.

 
IMG_6766.jpg